Domeinnamen voor een prikkie in mei!

Aast u al een tijdje op een nieuwe domeinnaam of een uitbreiding van de reeds door u geregistreerde namen, maar vindt u het wat te duur? Dan is de maand mei voor u een schot in de roos.

Aast u al een tijdje op een nieuwe domeinnaam of een uitbreiding van de reeds door u geregistreerde namen, maar vindt u het wat te duur? Dan is de maand mei voor u een schot in de roos.

Van 1 tot en met 31 mei bieden we u namelijk stevige kortingen bij het registreren van bepaalde nieuwe domeinnamen of het verhuizen van een bestaande domeinnaam naar ons toe. Dit gaat om domeinnamen met de extensie .nu, .me, en.co.

Domeinnamen eindigend op .nu behoren officieel toe aan het Polynesische eiland Niue, maar wij kennen het natuurlijk beter als simpelweg NU! Wat dacht u van bijvoorbeeld www.actievan.nu, www.dejeugdvan.nu of www.opvakantie.nu? Deze drie zijn (op moment van schrijven) nog beschikbaar! Normaal gesproken kosten .nu domeinnamen €30,- per jaar. Bestelt u deze in de maand mei, betaalt u het eerste jaar slechts €10,-!

De inwoners van Montenegro mogen zich gelukkig prijzen. Hun 'eigen' domein-extensie is .me, Iedereen een eigen domeinnaam dus! Andere doelen kunnen hier natuurlijk ook voor gevonden worden. U heeft een leuk idee voor een nieuw dating-platform? Probeer het dan eens met www.verlangnaar.me! En het mooie is, wanneer u deze domeinnaam nu registreert krijgt u ook nog eens €15,- korting op de registratie-kosten in het eerste jaar.

Hoe vaak typt u niet nét iets te snel en vergeet u een letter ergens? Typt u '.co' in plaats van '.com'? Schaam u niet, u bent namelijk zeker niet de enige! Hiervan kunt u handig gebruik maken met de domein-extensie .co. Oorspronkelijk bedoeld voor Colombianen, maar een kniesoor die daar op let. Naast spelfouten is .co natuurlijk ook inzetbaar voor uw eigen bedrijfswebsite, bijvoorbeeld www.jansen-en.co. .Co-domeinnamen registreert u in mei met maar liefst €30,- korting, dat is 75%!

En als extraatje kunt u van 5 tot 19 mei domeinnamen met extensie .mx registreren met €39,- korting! Deze korting wordt dus maar voor 2 weken, wees er snel bij want op is op...

Dus, nog even op een rijtje:

 

extensie

Normale prijs

per jaar

Prijs eerste jaar

(besteld in mei)

Korting

.me

€25

€10

€15

.nu

€30

€10

€20

.co

€40

€10

€30

En alleen geldig van 5 tot 19 mei:

 

 

 

.mx

€59

€20

€39

Welke domeinnaam gaat u registreren? Controleer hem direct op onze website