Acties in de maand juni

De maand mei is inmiddels voorbij en dus wordt het tijd voor wat nieuwe acties. Meer van hetzelfde, en iets compleet anders!

De maand mei is inmiddels voorbij en dus wordt het tijd voor wat nieuwe acties. Meer van hetzelfde, en iets compleet anders!

Domeinnamen

In de maand mei hadden we acties met de domeinnaam-extenties .nu, .me en .co. Dit is zo goed bevallen, dat we de .co en .me domeinnamen nóg een maand goedkoop houden! Dus, ook in de maand juni, registeert u een .me of .codomeinnaam voor slechts €10.

Daarnaast voegen we een extensie toe aan dat rijtje, .uno . Vooral voor de internationale markt is dit een gewilde domeinnaam-extentie, omdat het voor onder andere de Spaans, Portugees en Italiaans sprekende klandizie natuurlijk het gevoel oproept voor nummer één, de eerste, de beste… Dus, grijp uw kans en registreer nu uw .uno domeinnaam voor slechts €10,- voor het eerste jaar!

Spamfiltering

Spam. Wie heeft er geen broertje Dood aan? Wij in ieder geval wel! Daarom bieden we in deze maand juni gratis het Flexfilter serverpakket aan wanneer u een nieuw Reseller-pakket bestelt.

Voor de spamfiltering zijn we een samenwerking aangegaan met de experts van SpamExperts. Deze partij houdt zich al ruim tien jaar bezig met spam-filtering, en dat mag duidelijk zijn. Van de interface tot aan de achtergrond technieken, SpamExperts levert een geweldig platform waar u geen spijt van zult krijgen om in gebruik te nemen. Wij doen dat in ieder geval zeker niet!

Bestelt u in de maand juni een nieuw Premium Reseller-pakket, krijgt u er een uitgebreid Flexfilter serverpakket voor dezelfde hoeveelheid domeinnamen bij. Een Premium Reseller-pakket 1 geeft u bijvoorbeeld 50 domeinnamen, u krijgt hierbij een Premium Flexfilter pakket 1 ter waarde van €21 per maand voor drie maanden GRATIS bij!